De ce?

De ce?

De ce ajutăm copiii exploatați sau fetele care au trecut prin abuz sau trafic de persoane? De ce continuăm să sprijinim bisericile din zona de sud-est a țării?

Revoluția anti-comunistă din 1989 a adus multă speranță românilor, însă a dezvăluit și grave probleme sociale, economice și morale asupra cărora cei 45 de ani de comunism și-au pus amprenta. Românii și-au câștigat libertatea, însă bazată pe un vid de identitate, aceasta a accentuat și mai mult problemele amintite mai sus.

Pentru a răspunde într-un mod practic nevoilor din România, un grup de prieteni și colegi, printre care Eugen Groza, Emil Toader, Lorena Rusovan și Ion Costache, au pus bazele fundației Missio Link Internațional – MLI în 2001.

MLI este o fundație creștină și are ca scop implementarea valorilor și principiilor creștine în societate. Suntem convinși că rădăcina profundă a crizei în care se află încă România, la 30 de ani de la Revoluție, nu este doar una socială sau politică, ci una morală și spirituală care își găsește soluția în credința creștină.